İnstagram
WhatsApp
Uyuşturucu ile mücadelede Şanlıurfa örneği!

Salman katıldığı programda amaçlarının sadece uyuşturucu değil her türlü bağımlılıkla mücadelede başarı sağlamak ve özellikle gençleri topluma tekrardan hak ettikleri itibarla kazandırmak olduğunu söyledi. Uyuşturucu illetinin en büyük sorun olduğunun da altını çizen Salman, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür etti.

Şanlıurfa’daki çalışmaların tüm Türkiye’ye örnek model olduğunu ve yüzde 93 oranlarında başarı sağlandığını belirten Salman, “Şanlıurfa’da Sayın Gülpınar bu konuda çok hassasiyet içerisinde. “Biz önce nesli imar etmemiz lazım” diyor ve çok yerinde bir karar. Nesil imar edildi mi şehirler de mutlaka ardından gelir. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Gülpınar’a müteşekkiriz” dedi.  

26 AYDA 100 GENÇ UYUŞTURUCUDAN TAMAMEN KURTARILARAK TOPLUMA KAZANDIRILDI 

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın destekleriyle Ağustos 2024 dönemi ile hizmet vermeye başlayan “Liman Ayık Yaşam Derneği” şu ana kadar 100 gencin uyuşturucudan kurtulmasını sağladı. 

 

Şehir merkezinde tarihi bir mekânın aslına uygun şekilde yeniden dizayn edilerek rehberlik merkezi haline getirildiği dernek merkezinde kalan çok sayıda genç, burada psikolog ve uzmanlar eşliğinde uyuşturucudan arınmanın mutluluğunu yaşıyor. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Haliliye Belediyesi Havuz

Yazarlarımız

Şanlıurfa Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği