Son Dakika Uyarısı Geldi! Aman Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre kuzey ve doğu kesimlerde sıcaklıkların 5 ila 7 derece azalması beklenirken, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik öngörülmüyor.
Meteoroloji, bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Doğu Karadeniz kıyıları ile Adana’nın doğusu, Osmaniye çevreleri, Kahramanmaraş’ın batı ilçeleri, Hatay’ın kıyı kesimleri, ayrıca Niğde, Nevşehir, Kayseri, Yozgat, Tokat ve Ordu çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yetkililer, sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.
Öte yandan kuvvetli rüzgarın da etkili olacağı belirtildi. Kilis ve Gaziantep çevrelerinde rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda ise güneyli yönlerden saatte 40 ila 60 kilometre hızla esmesi bekleniyor. Meteoroloji, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.



Benzer Haberler
Şanlıurfa Karaköprü'de feci kaza!
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Yaralılar var! Urfa'da gece saatlerinde korkutan kaza!
ŞUTSO Öncülüğünde Yazılım ve Dijital Teknoloji TEKMER Hayata Geçiyor
HARRAN’IN GURUR TABLOSU: BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN TÜRKİYE DERECESİ YAPAN ÖĞRENCİLERE TABLET VE YOL HARÇLIĞI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KIŞA HAZIRLIK: 500 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİLECEK
Eyyübiye Ruha Mahallesi Parkına Kavuşuyor
Eyyübiye’de ekmek fırınlarında denetim!