Şanlıurfa için yine alarm verildi!
Kentte son günlerde kuvvetli yağış etkili olurken, MGM Şanlıurfa için önemli bir uyarıda daha bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Şanlıurfa için yeni bir yağış uyarısında bulundu.
Yapılan son değerlendirmelere göre, kent genelinde etkisini sürdüren sağanak yağışların bugün (Perşembe) akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetlenerek devam etmesi bekleniyor.
Özellikle şehir merkezi ve kırsal mahallelerde etkisini artırması öngörülen yağışların; sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara neden olabileceği belirtiliyor. Yetkililer, ani gelişebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi.
Uyarıda ayrıca, yağışların bölge genelinde etkili olduğu ve Mardin’in güneybatı kesimlerinde de benzer şekilde kuvvetli görülebileceği ifade edildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun güneydoğu kesimlerinde halen devam eden sağanak yağışların, bugün (Perşembe) akşam saatlerine kadar Şanlıurfa çevreleri ile Mardin'in güney batısında yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."



Benzer Haberler
HARRAN’IN GURUR TABLOSU: BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN TÜRKİYE DERECESİ YAPAN ÖĞRENCİLERE TABLET VE YOL HARÇLIĞI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KIŞA HAZIRLIK: 500 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİLECEK
Eyyübiye Ruha Mahallesi Parkına Kavuşuyor
Eyyübiye’de ekmek fırınlarında denetim!
Şanlıurfa’da istismar davası! UCİM de takip etti!
Urfa'da araç korkuluklara asılı kaldı!
Eyyübiye Belediyesinden vatandaşlara kritik duyuru!
HALİLİYE BELEDİYESİ'NDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ F KLAVYE