Şanlıurfa’daki hastanede haşereler cirit atıyor!
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yataklı servislerinde görülen böcekler, hasta ve refakatçilerin tepkisini topladı.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vatandaşların tanık olduğu görüntüler, tepkilere neden oldu.
Hastanede tedavi gören hastalar ile refakatçileri, yaptıkları açıklamalarda haşerelerin zaman zaman yatak çevresinde ve koridorlarda görüldüğünü belirtti.
Gece saatlerinde böceklerle daha sık karşılaştıklarını dile getiren vatandaşlar, bu durumun hem sağlık açısından risk oluşturduğunu hem de psikolojik olarak rahatsızlık verdiğini söyledi.
Vatandaşlar, hijyenin en üst seviyede olması gereken bir sağlık kuruluşunda böyle bir durumla karşılaşmanın kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, yetkililerin daha sık denetim ve ilaçlama yapması gerektiğini ifade etti.
Özellikle enfeksiyon riski taşıyan hastaların bulunduğu servislerde bu tür sorunların daha ciddi sonuçlara yol açabileceğine dikkat çeken vatandaşlar, yaşanan durumun bir an önce giderilmesini ve gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.



Benzer Haberler
HARRAN’IN GURUR TABLOSU: BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN TÜRKİYE DERECESİ YAPAN ÖĞRENCİLERE TABLET VE YOL HARÇLIĞI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KIŞA HAZIRLIK: 500 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİLECEK
Eyyübiye Ruha Mahallesi Parkına Kavuşuyor
Eyyübiye’de ekmek fırınlarında denetim!
Şanlıurfa’da istismar davası! UCİM de takip etti!
Urfa'da araç korkuluklara asılı kaldı!
Eyyübiye Belediyesinden vatandaşlara kritik duyuru!
HALİLİYE BELEDİYESİ'NDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ F KLAVYE