Şanlıurfa’da kan donduran olay! Önce eşini sonra kendisini öldürdü!
Suruç’ta meydana gelen olayda M. B., önce eşini ardından aynı silahla kendisini öldürdü.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen olayda 38 yaşındaki Müslüm Bulut, önce 35 yaşındaki eşi Aysel Bulut’u öldürdü ardından aynı silahla kendi yaşamına son verdi.
Olay sabah saatlerinde ilçeye bağlı Acaryurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre karı-koca arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma daha sonra büyüdü. O sırada M. B. yanındaki silahla eşi A. B. ateş etti. Kurşunların hedefi olan kadın ağır yaralandı. Daha sonra M. B. aynı silahla bu kez kendi yaşamına son verdi.
ÇOCUKLAR YARDIM İSTEDİ
Olayın yaşandığı esnada evde bulunan çiftin 5 çocuğu dışarı çıkarak komşulardan yardım istedi. Eve gelen komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi
ÇİFTİN ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ
Adrese gelen acil sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde A. B. ile M. B. hayatını kaybettiğini tespit etti. Daha sonra olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.



Benzer Haberler
Viranşehir’de görevli jandarma personeli hayatını kaybetti
HALİLİYE ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
AK PARTİ HEYETİNDEN İBRİK MAHALLESİ’NE ÇIKARMA: GÖNÜLLER BİR, HİZMET DAİM
AK PARTİ HEYETİNDEN İBRİK MAHALLESİ’NE ÇIKARMA: GÖNÜLLER BİR, HİZMET DAİM
YARIM ASIRLIK HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR!
2026 yılı ikinci iller arası yer değiştirme tarihleri belli oldu!
Şanlıurfa Haliliye’de gece korkutan kaza! Hastaneye kaldırıldı!
Şanlıurfa’nın TEKNOFEST 2026’daki ilk ödülü GençSTEM’den