Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personel alımı başladı! Daimi ve geçici kadrolar için başvurular sürüyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere daimi ve geçici personel alımı yapacağını duyurdu.
Başvuruların 12 Temmuz 2026 Pazar günü saat 17.00'ye kadar kabul edileceği belirtilirken, adayların noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekiminin ardından mülakata çağrılacağı açıklandı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, daimi statüde greyder operatörü, loder operatörü, bobcat operatörü ve trimer operatörü; geçici statüde ise cankurtaran, yüzme antrenörü ve havuz suyu operatörü alımı gerçekleştirilecek.
Personel alım sürecinde başvuruların tamamlanmasının ardından her branş için ayrı ayrı noter huzurunda kura çekimi yapılacak. İhtiyaç duyulan personel sayısının üç katı kadar aday kura ile belirlenecek. Kura sonucunda seçilen adaylar mülakata alınacak ve başarılı olanlar istihdam edilecek.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, personel alım sürecinin şeffaflık ve fırsat eşitliği ilkeleri doğrultusunda yürütüleceğini vurguladı.



Benzer Haberler
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Yaralılar var! Urfa'da gece saatlerinde korkutan kaza!
ŞUTSO Öncülüğünde Yazılım ve Dijital Teknoloji TEKMER Hayata Geçiyor
HARRAN’IN GURUR TABLOSU: BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN TÜRKİYE DERECESİ YAPAN ÖĞRENCİLERE TABLET VE YOL HARÇLIĞI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KIŞA HAZIRLIK: 500 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİLECEK
Eyyübiye Ruha Mahallesi Parkına Kavuşuyor
Eyyübiye’de ekmek fırınlarında denetim!
Şanlıurfa’da istismar davası! UCİM de takip etti!