İnstagram
WhatsApp
Şanlıurfa Barosu ‘Fenomen Kasap’ hakkında suç duyurusunda bulundu!

Şanlıurfa Barosu, ‘Fenomen Kasap’ olarak bilinen Bakır Minare hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyada gündeme gelen iddialarla ilgili Şanlıurfa Barosu’ndan suç duyurusuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“ Son günlerde sosyal medyada "Fenomen Kasap" olarak bilinen Bakır Minare isimli kişi hakkında, kamuoyuna yansıyan bazı paylaşımlar ve iddialar nedeniyle yoğun eleştiriler gündeme gelmiştir. Bu eleştiriler üzerine söz konusu kişi, basın ve sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamalarda "Şanlıurfa Barosu'nun arkasında olduğu" yönünde kamuoyunu yanıltıcı ve gerçeğe aykırı beyanlarda bulunmuştur.

Ayrıca, sosyal medyada dolaşıma giren ve söz konusu kişiye ait olduğu İddia edilen kayıtlarda dini değerlere yönelik ağır hakaret ve aşağılayıcı ifadelerin yer aldığı görülmüştür.

 

Bu nedenlerle; Baromuzun ve yargı makamlarının isminin gerçeğe aykırı biçimde kullanılması ile dini değerlere yönelik aşağılayıcı ve hakaret içeren ifadeler nedeniyle, Bakır Minare hakkında hakaret, halkı kın ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Haliliye Belediyesi Havuz

Yazarlarımız

Şanlıurfa Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği