Maraş'taki okulda silah sesleri!
Dün Şanlıurfa'da yaşanan kahreden olayın ardından, Kahramanmaraş'taki bir okulda silah sesleri duyuldu. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde dün meydana gelen silahlı saldırının ardından, bu kez Kahramanmaraş'taki Ayser Çalık Ortaokulunda bir saldırı yaşandı.
Saldırının ardından okula çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çok sayıda aile de okulun önüne giderek beklemeye başladı.
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, yaptığı açıklamada, "Şu an bir saldırı var. Bir okulumuzda üzücü bir olay yaşandı. Yaralılarımızın olduğu bilgisi bize ulaştı. Konuyu derinlemesine araştırıyoruz."
Vali Ünlüer, biri öğretmen, üçü öğretmen olmak üzere 4 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Saldırganın da yaşamını yitirdi.
Ayrıntılar geliyor...



Benzer Haberler
Şanlıurfa’da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı!
Şanlıurfa’da hapis cezası bulunan firari yakalandı
Şanlıurfa’da intihar girişimi: Genç son anda kurtarıldı
Şanlıurfa’da yakıt yüklü TIR devrildi: Sürücü hayatını kaybetti!
Ferhat Karadağ'dan Yetkililere Çağrı
Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki olaylara ilişkin Bakan Gürlek’ten açıklama!
Adıyaman’da ASKOM Bölge Toplantısı gerçekleştirildi! Şanlıurfa İl Müdürü de katıldı!
Valilikten Siverek’teki okul saldırısına ilişkin açıklama: 20 gözaltı