Gaziantep’te başlayan husumet Şanlıurfa’ya sıçradı!
Gaziantep’te bir tır sürücüsünün darbedilmesi ve aracının tahrip edilmesiyle başladığı öne sürülen husumet, Şanlıurfa’ya taşındı. Eyyübiye’de bir eve düzenlenen baskında aynı aileden çok sayıda kişinin darbedildiği iddia edildi.
İddiaya göre olay, Gaziantep’te tır sürücüsünün darbedilmesi ve aracının zarar görmesiyle başladı. Yaşanan arbedenin ardından tehditler aldığını belirten aile, durumu emniyet güçlerine bildirdi.
Ancak akşam saatlerinde iddiaya göre şüpheli grup, Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesi’ndeki ikamete geldi. Eve giren saldırganların, evde bulunan kadın, çocuk ve yaşlıların da aralarında bulunduğu aile fertlerine saldırdığı ileri sürüldü.
Olay sırasında evde bulunan engelli bir vatandaşın da darbedildiği iddia edildi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçtığı belirtilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.



Benzer Haberler
Viranşehir’de görevli jandarma personeli hayatını kaybetti
HALİLİYE ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
AK PARTİ HEYETİNDEN İBRİK MAHALLESİ’NE ÇIKARMA: GÖNÜLLER BİR, HİZMET DAİM
AK PARTİ HEYETİNDEN İBRİK MAHALLESİ’NE ÇIKARMA: GÖNÜLLER BİR, HİZMET DAİM
YARIM ASIRLIK HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR!
2026 yılı ikinci iller arası yer değiştirme tarihleri belli oldu!
Şanlıurfa Haliliye’de gece korkutan kaza! Hastaneye kaldırıldı!
Şanlıurfa’nın TEKNOFEST 2026’daki ilk ödülü GençSTEM’den