Dusak da katıldı! Şanlıurfa ilk oturum yapıldı!
Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Liderlik Akademisi” programının ilk oturumu gerçekleştirildi.
Programın açılış oturumu, Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak ile Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan’ın katılımıyla yapıldı. Program kapsamında düzenlenen söyleşide gençlerle bir araya gelen Dusak, tecrübelerini ve değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştı.
Gençlerin değer temelli liderlik anlayışıyla yetişmelerine katkı sunmayı amaçlayan ve 6 hafta sürecek olan eğitim programı, Birleşmiş Milletler’e bağlı Best Diplomats Organizasyonu Türkiye Temsilcisi ve siyasal iletişimci Adile Nur Dedeoğlu tarafından veriliyor.
Program kapsamında gençlere liderlik, iletişim, temsil becerileri, toplumsal sorumluluk ve gönüllülük bilinci gibi konularda eğitimler verileceği, ayrıca alanında tecrübeli isimlerin katılımıyla söyleşiler ve tecrübe paylaşımlarının gerçekleştirileceği bildirildi.
Programın sonunda katılımcı gençlerin liderlik becerilerini geliştirmeleri ve topluma fayda sağlayacak projeler üretmelerinin hedeflendiği ifade edildi.



Benzer Haberler
HARRAN’IN GURUR TABLOSU: BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN TÜRKİYE DERECESİ YAPAN ÖĞRENCİLERE TABLET VE YOL HARÇLIĞI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KIŞA HAZIRLIK: 500 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİLECEK
Eyyübiye Ruha Mahallesi Parkına Kavuşuyor
Eyyübiye’de ekmek fırınlarında denetim!
Şanlıurfa’da istismar davası! UCİM de takip etti!
Urfa'da araç korkuluklara asılı kaldı!
Eyyübiye Belediyesinden vatandaşlara kritik duyuru!
HALİLİYE BELEDİYESİ'NDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ F KLAVYE