Borsa İstanbul’un kapatılacağı öne sürülmüştü! DMM’den açıklama geldi!
DMM Borsa İstanbul’un pazartesi günü kapatılacağı şeklindeki iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) Borsa İstanbul’un pazartesi günü kapatılacağı şeklindeki iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.
Söz konusu iddiaların açık bir manipülasyon girişimi olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bazı sosyal medya hesaplarında, “Borsa İstanbul’un pazartesi günü işlemlere kapatılmasının değerlendirildiği ya da bu yönde bir karar alınacağına ilişkin iddialar” dolaşıma sokulmaktadır.
Yetkili kurumlar nezdinde buna yönelik alınmış veya değerlendirme aşamasında olan herhangi bir karar bulunmamaktadır.
Söz konusu paylaşımlar, piyasalarda panik ve güvensizlik oluşturmayı amaçlayan açık bir manipülasyon girişimidir.
Ekonomik istikrara zarar verme amacı taşıyan bu asılsız paylaşımlar hakkında gerekli yasal süreçler başlatılmıştır.
Kamuoyunun finansal sistemin işleyişini hedef alan mesnetsiz iddialara itibar etmemesi; yalnızca resmi kurumlar tarafından yapılan açıklamaları dikkate alması önemle rica olunur.”



Benzer Haberler
HARRAN’IN GURUR TABLOSU: BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN TÜRKİYE DERECESİ YAPAN ÖĞRENCİLERE TABLET VE YOL HARÇLIĞI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KIŞA HAZIRLIK: 500 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİLECEK
Eyyübiye Ruha Mahallesi Parkına Kavuşuyor
Eyyübiye’de ekmek fırınlarında denetim!
Şanlıurfa’da istismar davası! UCİM de takip etti!
Urfa'da araç korkuluklara asılı kaldı!
Eyyübiye Belediyesinden vatandaşlara kritik duyuru!
HALİLİYE BELEDİYESİ'NDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ F KLAVYE