Ajans Balıklıgöl 5. yaşını kutladı
Şanlıurfa’nın önemli medya kuruluşlarından Ajans Balıklıgöl, kuruluşunun 5. yıl dönümünü düzenlenen özel programla kutladı.
Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte basın, edebiyat, eğitim ve sivil toplum camiasından birçok isim bir araya geldi.
Düzenlenen kutlama programına gazetecilerin yanı sıra şairler, yazarlar, sivil toplum kuruluşu başkanları iş insanları ve eğitimciler de katıldı. Samimi ortamda geçen programda birlik, dayanışma ve kent basınının önemi vurgulandı.
BEŞİNCİ YIL PASTASI GAZETECİLERLE BİRLİKTE KESİLDİ
Ajans Balıklıgöl’ün 5. yılına özel hazırlanan pasta, Genel Yayın Yönetmeni Hasan Ray, Haber Müdürü Naime Keçeci, Urfa Pusula Haber Ajansı’ndan Hüseyin Özkan, Mustafa Payık ve Gerçek Urfa Haber Ajansı’ndan Sabri Kaya tarafından birlikte kesildi.
Kutlamada konuşan davetliler, Ajans Balıklıgöl’ün Şanlıurfa basınında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, yayın hayatında başarılarının devamını diledi.
BASIN VE STK DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ
Programa katılan şairler, yazarlar, eğitimciler ve STK temsilcileri, Ajans Balıklıgöl’ün 5 yıllık süreçte kent gündemine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
Etkinlik boyunca davetliler sohbet ederek basının şehir hayatındaki rolüne dikkat çekti. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dilek mesajlarıyla sona erdi.



Benzer Haberler
HARRAN’IN GURUR TABLOSU: BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN TÜRKİYE DERECESİ YAPAN ÖĞRENCİLERE TABLET VE YOL HARÇLIĞI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KIŞA HAZIRLIK: 500 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİLECEK
Eyyübiye Ruha Mahallesi Parkına Kavuşuyor
Eyyübiye’de ekmek fırınlarında denetim!
Şanlıurfa’da istismar davası! UCİM de takip etti!
Urfa'da araç korkuluklara asılı kaldı!
Eyyübiye Belediyesinden vatandaşlara kritik duyuru!
HALİLİYE BELEDİYESİ'NDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ F KLAVYE