İnstagram
WhatsApp
BAŞKAN BAĞMANCI VE YÖNETİMİ SAHADA OLMAYA DEVAM EDİYOR
Ronai Tasarım

 

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 7 Şubat’ta yapılan İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Programı sonrası seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve teşkilatı çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor. Tüm ilçe kademelerinin katılımıyla gerçekleştirilen seçim saha çalışmalarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat için vatandaşlardan destek talep ediyorlar.

Yapılan seçim çalışmaları kapsamında son olarak AK Parti Haliliye Başkanı Mustafa Bağmancı ve yönetim kurulu üyeleri Haliliye’nin kırsal mahallerinde muhtar ve vatandaşlar ile bir araya geldiler. Gerçekleştirelen buluşmalarda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolatın yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Bağmancı 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde de adaylara güçlü şekilde destek verilmesini talep etti.

2019 Yerel Seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerinde de Haliliye’nin tekrardan en güçlü şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve adayların yanında olacağını belirten Başkan Bağmancı; ‘Ben inanıyorum Haliliye seçmenimiz AK Partimizin kurulduğu günden bu yana Cumhurbaşkanımıza ve adaylarına gösterdiği güçlü desteği bu seçimde de gösterecek. Bizlerde AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı olarak bu destek için var güçümüzle çalışıyoruz. Bugünde yürüttüğümüz bu çalışmalar kapsamında Haliliye’mizin kırsal mahallelerinde muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Onların taleplerini dinledik’ şekilinde konuştu.

Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtar ve vatandaşlar Başkan Bağmancı’ya ve yönetimine teşekkür ettiler.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Doğru Haberin Adresi

UrfadanHaber
Haliliye Belediyesi

Puan Durumu