DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

YSK: Oy verme sorunsuz tamamlandı

YSK, oy verme işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını açıkladı. Oy verme sırasında iki vatandaş ve bir müşahit kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
Yayınlanma: 14.05.2023 - 14:45
Güncellenme: 08.10.2026 - 06:19
Haber Editörü: Excel aktarımı
YSK: Oy verme sorunsuz tamamlandı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde oy vermenin tamamlanması sonrasında açıklama yaptı. 

YSK Başkanı Ahmet Yener, şu açıklamalarda bulundu:

"14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlanmıştır. Kurulumuza şu ana kadar yansıyan olumsuz bir durum söz konusu olmamıştır. Yurt genelinde oy verme işlemleri sırasında 1 Parti müşahidi ile 2 vatandaşımızın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Seçimde emeği geçen siyasi partilerimize, merkez teşkilatımıza, il ve ilçe seçim kurullarımıza, sandık görevlileri ile çeşitli kademelerde görev alanlara, desteklerini esirgemeyen Bakanlıklarımıza, ilgili kurumlarımıza, güvenlik güçlerimize ve süreci başından bu yana takip eden siz değerli basın mensuplarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”

BİHA 


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi