DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Vatandaşlar yeni bir hayvan pazarı talep ediyor

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bulunan canlı hayvan pazarının hastaneye yakın olması ve park sorununun olmasından dolayı vatandaşlar ilçede yeni bir hayvan pazarının yapılmasını talep etti.
Yayınlanma: 26.02.2021 - 07:54
Güncellenme: 29.09.2026 - 12:57
Haber Editörü: Excel aktarımı
Vatandaşlar yeni bir hayvan pazarı talep ediyor

Birecik ilçesinde bulunan canlı hayvan pazarının hastaneye yakın olması ve park sorununun olmasından dolayı Birecik Kırmızı Et Üreticisi Birliği Başkanı Yusuf Taçyıldız ve Birecik Canlı Hayvan Alım Satım Dernek Başkanı Alkan Kayabaşı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden yeni bir hayvan pazarının yapılmasını istedi.

Birecik Kırmızı Et Üreticisi Birliği Başkanı Yusuf Taçyıldız, “Hayvan Pazarının halini görüyorsunuz. Buradaki park sorunları ortada. Hastane yakınımızda. Burada acilen bir çözüm bulunması lazım. Pandemi döneminde herkes birbirine yardımcı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan rica ediyoruz, bize yeni bir bulunmasını istiyoruz. Buranın acilen taşınması lazım” dedi.

Birecik Canlı Hayvan Alım Satım Dernek Başkanı Alkan Kayabaşı ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ricamız, bize bir hayvan pazarı ve devlet destekli bir kesimhane talep ediyoruz. Vatandaşın hali ortada görülüyor. Hayvan pazarımız devlet hastanesine yakındır. Millet perişan durumdadır” diye konuştu.

Vatandaşlar da, hayvan pazarında zorluk çektiklerini belirterek, yeni bir hayvan pazarının yapılmasını talep etti.

BİHA

💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi