DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Vali Şıldak, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Hasan Şıldak, muhtar buluşmalarını sürdürüyor. Şehrin farklı bölgelerinden muhtarları Valilikte misafir eden Vali Şıldak, talepleri dinleyerek ilgili kurumlara talimatlar verdi.
Yayınlanma: 21.08.2024 - 11:45
Güncellenme: 29.09.2026 - 21:50
Haber Editörü: Excel aktarımı
Vali Şıldak, muhtarlarla bir araya geldi

 Önceki gün Suruç’ta muhtar buluşması düzenleyen Vali Hasan Şıldak, bu kez şehrin farklı bölgelerindeki mahalle muhtarları ile Valilikte düzenlenen programda bir araya geldi. Tüm muhtarları tek tek dinleyen Vali Şıldak; enerji, eğitim, altyapı, uyuşturucu ve trafik konularının yoğunlukta olduğu talepleri ilgili kurumlara yönlendirerek konunun takipçisi olacağını kaydetti.

Her ay en az iki defa periyodik olarak muhtar buluşmaları düzenleyeceğini belirten Vali Şıldak, “Muhtarlarımız vatandaşlarımızla olan bağımızın en önemli köprüsü. Onları önemsiyor ve sorunlarının çözümü noktasında hep birlikte gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini bizlere iletiyor ve ortak sorunları dile getiriyorlar. Bizler de tüm konuları birebir takip ediyor ve çözüm çalışmalarının takipçisi oluyoruz” dedi.

BİHA

 


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi