DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Vali Şıldak, hane ziyaretlerini sürdürüyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 4 çocuklu Karagöz ailesinin hanesine misafir oldu ve aile bireyleri ile birlikte iftar yaptı.
Yayınlanma: 30.03.2024 - 09:30
Güncellenme: 08.10.2026 - 04:25
Haber Editörü: Excel aktarımı
Vali Şıldak, hane ziyaretlerini sürdürüyor

Hane ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, Haliliye İlçesinde ikamet eden Karagöz ailesinin misafiri oldu. 4 çocuklu Hacer ve Mürsel Karagöz ile iftar öncesi sohbet eden Vali Şıldak, çocuklarla da yakından ilgilenerek hediyeler verdi.

İftarın ardından ailenin çay ikramlarına da eşlik eden Vali Şıldak, "Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye hassasiyet gösteriyoruz. Şanlıurfalı vatandaşlarımız çok sıcak kanlı ve samimi bir yapıya sahip. Bu akşam da bu samimiyetin en güzel örneğini yaşadık. Bizleri evlerinde misafir eden Karagöz ailesine ilgilerinden dolayı teşekkür eriyorum.” dedi.

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi