DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Vali Hasan Şıldak'tan görev yerleri değişen kaymakamlarla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ildeki bazı mülki idare amirlerinin görev yerleri değişti. Vali Şıldak, yeni görevlerine atanan ve Şanlıurfa'dan ayrılan tüm mülki idare amirlerine başarılar diledi.
Yayınlanma: 02.07.2024 - 08:00
Güncellenme: 29.09.2026 - 21:41
Haber Editörü: Excel aktarımı
Vali Hasan Şıldak'tan görev yerleri değişen kaymakamlarla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değiştirilirken, Şanlıurfa’da da 6 kaymakamın görev yapacağı yerler değişti.

Şanlıurfa Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, yeni görevlerine atanan ve Şanlıurfa'dan ayrılan tüm mülki idare amirlerine başarılar diledi

Vali Şıldak paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanlığı Kararı ile; İlimizden ayrılacak olan ve İlimize atananlar başta olmak üzere görev yerleri değişen bütün Mülki İdare Amirlerimize yeni görevlerinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyorum.”


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi