DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Vali Erin: “Sarı ve mavi kategorilere geçmeliyiz”

Kovid-19 Risk Haritası’nda il nüfusuna göre aşılama oranında son sıradan kurtulan Şanlıurfa’nın sarı ve mavi kategoriye geçmesi gerektiğini belirten Vali Abdullah Erin, “Urfa’lım istesin yeter ki, zoru kolay eder inan ki” dedi.
Yayınlanma: 10.09.2021 - 17:45
Güncellenme: 29.09.2026 - 13:23
Haber Editörü: Excel aktarımı
Vali Erin: “Sarı ve mavi kategorilere geçmeliyiz”

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa’nın Kovid-19 Risk Haritası’nda son sıradan kurtulmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şanlıurfa’nın bir an önce sarı ve mavi kategorilere geçmesi gerektiğini vurgulayan Vali Erin, Urfalıları aşı seferberliğine davet etti.


“SARI VE MAVİ KATEGORİLERE GEÇMELİYİZ”

Urfalıların istemesi durumunda zoru kolay edebileceğini paylaşımında aktaran Erin, “Urfa’lım istesin yeter ki, zoru kolay eder inan ki… Kıymetli hemşehrilerim,  Nihayet sonunculuktan kurtulduk! Ancak aşılama hızımızı daha da artırarak sarı ve mavi kategorilere behemehal geçmemiz lazım.#UrfadaAşıSeferberliği” ifadelerini kullandı.


BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi