DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Urfa'daki Korkunç Olayda Yeni Gelişme!

Bozova'da meydana gelen olayda iddiaya göre, marangoz atölyesinde çalışan bir çocuğun makatına kompresörle hava verilirken, bugün yeni bir gelişme yaşandı.
Yayınlanma: 16.11.2025 - 16:28
Urfa'daki Korkunç Olayda Yeni Gelişme!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki bir marangoz atölyesinde meydana gelen olayda, 15 yaşındaki M.K.'nın makatına, aynı iş yerinde çalışan H.A. ve arkadaşı tarafından kompresörle hava verildiği öne sürüldü.

 

Yaralanan ve yere düşen çocuğu görenler, sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarla bölgeye ulaşan sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından çocuk Bozova Mehmet-Enver Yıldırım Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra Şanlıurfa'ya sevk edilen M.K., Harran Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

 

Olayın ardından ailenin de şikayeti üzerine H.A. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin adli makamlara sevk edilen H.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medyada oluşan tepkinin artması üzerine harekete geçen ekipler, şüpheli H.A.'yı Gaziantep'te yakaladı.

 

Şahıs gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ŞanlıurfaBozovaÇocukİşçiİşkence

💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi