DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Urfa’da toplu konut yapılacak bölgede yol çalışmaları başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, dar ve orta gelirli aileler için Aşık ve Öğütçü mahallelerinde toplu konut yapılacak bölgede yol açma çalışmalarının başladığını duyurdu.
Yayınlanma: 31.08.2022 - 13:00
Güncellenme: 08.10.2026 - 06:50
Haber Editörü: Excel aktarımı
Urfa’da toplu konut yapılacak bölgede yol çalışmaları başladı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Şehir Konut Projesi çerçevesinde Aşık- Öğütçü bölgesinde alt ve orta gelirli aileler için ilk etapta 2 bin 500 konut yapılmasını kararlaştırmıştı. Proje, oy çoğunluğuyla büyükşehir belediye meclisinden geçmişti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, dar ve orta gelirli aileler için toplu konut yapılacak söz konusu bölgede yol açma çalışmalarının başladığını bildirdi.

Sosyal medya hebasından paylaşımda bulunan Beyazgül, “Kuzey Şehir Konut Projemizi geçtiğimiz haftalarda heyecanla duyurmuştum .Bu projemiz öncesinde Aşık ve Öğütçü Mahallelerimizde yol açma çalışmalarımız başladı. Sahada teknik personel arkadaşlarımla beraber incelemedeyiz” ifadelerini kullandı.

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi