DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Urfa’da madde bağımlıları öğrencilerin harçlıklarını gasp ediyor iddiası!

Şanlıurfa’da madde bağımlılarının son yaptığı pes dedirtti. Haliliye’de iddiaya göre madde bağımlıların öğrencilerin harçlıklarını gasp etti.
Yayınlanma: 04.11.2023 - 14:00
Güncellenme: 08.10.2026 - 05:10
Haber Editörü: Excel aktarımı
Urfa’da madde bağımlıları öğrencilerin harçlıklarını gasp ediyor iddiası!

Şanlıurfalı gazeteci İbrahim Uygur, Süleymaniye Mahallesi'nde madde bağımlıların öğrencilerin yolunu keserek harçlıklarına el koyduklarını iddia etti.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesinde yaşandı.

İddiya göre, aileler her gün çocuklarına harçlık vermelerine rağmen okulda yiyecek bir şey almayıp eve aç gelmelerinden şüphelenerek çocuklarıyla konuştu. Çocuklar yaşananları itiraf etmeye başladı.

Çocukların yolları madde bağımlıları tarafından kesilerek ceplerindeki tüm harçlıklar alınıyor. Çocukların durumu ailelerine bildirmesi halinde ise kendilerini ölümle tehdit edildiklerini söyledi.

Durumdan haberdar olan veliler okul yanlarına gelerek beklemeye başladı. Pazartesi günü polisi arayarak yardım isteyeceklerini belirten veliler yetkililerden destek ve yardım bekliyor.

BİHA

 


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi