DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Urfa’da hasar gören binalar kontrollü şekilde yıkılıyor

Şanlıurfa'nın eski apartmanlarından biri olan ve depremde ağır hasar gören Stad 2 Apartma’nın yıkım işlemlerine başlandı. Yıkım esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına Atatürk Bulvarı trafiğe kapatıldı.
Yayınlanma: 03.07.2023 - 11:45
Güncellenme: 08.10.2026 - 05:59
Haber Editörü: Excel aktarımı
Urfa’da hasar gören binalar kontrollü şekilde yıkılıyor

ŞANLIURFA - Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan binaların yıkım işlemleri kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Depremlerden etkilenen 11 il arasında yer alan Şanlıurfa’da da, başta Haliliye ilçesinde olmak üzere, birçok bina ağır hasar almıştı.

Haliliye’nin Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve eski apartmanlardan biri olan Stad 2 de yıkım işlemleri bekleyen o binalardan biriydi.

Bugün alınan geniş güvenlik önlemlerinin ardından ekiplerce kontrollü bir şekilde başlatılan apartmanın yıkım işlemleri devam ediyor.

BİHA 


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi