DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Urfa’da bayram bereketi!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde yağmurlu havaya rağmen yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğradı. Pandemi sürecinde zor günler yaşayan esnaf ise müşterilere yetişemiyor.
Yayınlanma: 04.05.2022 - 14:15
Güncellenme: 08.10.2026 - 05:34
Haber Editörü: Excel aktarımı
Urfa’da bayram bereketi!

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da bayram tatilini fırsat bilip Balıklıgöl’e akın eden vatandaşlar yağmura rağmen bayramın üçüncü gününde de gezmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde zor günler yaşayan ve turizme yönelik faaliyet gösteren iş yerleri adeta müşteriye yetişemez hale geldi.

Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı turistler sadece Balıklıgöl’ü gezmekle de yetinmiyor. Göbeklitepe ve Eyyüp Peygamber’de de yoğunluk yaşanıyor.

Sağanak yağışa rağmen Balıklıgöl’de gezmekten vazgeçmeyen vatandaşlar ise akın etmeye devam ediyor.

Şanlıurfa’da tatili fırsat bilip gezen vatandaşların görüntüleri de ‘İğne atsan yere düşmez’ deyimini tam tabiriyle yaşatmış oldu.


BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi