DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
18,5°

Serhat Gerger’den ŞUTSO seçimleri için sert çıkış!

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkan Adayı Serhat Gerger, oda seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada seçim sürecine ve gündeme gelen para karşılığı destek iddialarına tepki gösterdi. Gerger, üyelerin iradesine saygı duyulması gerektiğini vurgulayarak, iddiaların açıklığa kavuşturulması çağrısında bulundu.
Yayınlanma: 03.11.2026 - 23:03
Güncellenme: 03.11.2026 - 23:51
Serhat Gerger’den ŞUTSO seçimleri için sert çıkış!

ŞUTSO başkanlığı için yürüttüğü çalışmalar kapsamında açıklama yapan Serhat Gerger, henüz sandık kurulmadan zafer ilan edilmesinin oda üyelerinin iradesini yok saymak anlamına geldiğini ifade etti. Seçim sürecinde gündeme gelen para karşılığı destek iddialarının da açıklığa kavuşturulması gerektiğini belirten Gerger, dikkat çeken mesajlar verdi.

Seçim yarışında kişisel itibarın ve dürüstlüğün önemine işaret eden Gerger, koltuk uğruna değerlerden vazgeçilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Gerger, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sandık kurulmadan zafer ilan etmek, üyelerin iradesini hiçe saymaktır. Para karşılığı destek iddiaları açıklığa kavuşturulmalıdır.

Koltuk uğruna itibarını harcayanlar unutmasın: Seçim biter, insanın adı kalır.

ŞUTSO’nun adının para iddialarıyla değil, hizmetle anılması için başkanlık hedefiyle çıktığımız yolda arkadaşlarımla birlikte kararlılıkla devam ediyoruz.”

Serhat Gerger’in açıklaması, ŞUTSO başkanlık yarışı ve seçim sürecine ilişkin tartışmaları yeniden gündeme taşıdı. Gerger, başkanlık hedefinden vazgeçmediklerini ve arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi
WhatsApp