DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Şanlıurfaspor’dan sahte hesap için suç duyurusu

Şanlıurfaspor, sosyal medya hesapları gibi taklit ve algı oluşturan sahte hesap hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
Yayınlanma: 08.05.2022 - 07:30
Güncellenme: 08.10.2026 - 05:36
Haber Editörü: Excel aktarımı
Şanlıurfaspor’dan sahte hesap için suç duyurusu

ŞANLIURFA- Şanlıurfaspor Kulübü resmi hesabından yaptığı paylaşımda, kulübün resmi Twitter hesabı gibi taklit eden ve algı oluşturan sahte hesap için suç duyurusunda bulunduklarını açıklayarak taraftarlarını uyardı.  

Şanlıurfaspor’un sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Taraftarımıza Duyuru: Kulübümüz resmi sosyal medya hesabı gibi yayınlar yapan ve algı oluşturan bu sayfaya itibar etmeyiniz. Kulübümüzün resmi sosyal medya hesapları mavi tıklı hesaplardır. Bu ve bunun gibi sayfalar hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna duyurulur.” ifadeler kullandı.

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi