DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Şanlıurfalı vekilin testi pozitif çıktı

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
Yayınlanma: 27.01.2022 - 05:45
Güncellenme: 29.09.2026 - 14:06
Haber Editörü: Excel aktarımı
Şanlıurfalı vekilin testi pozitif çıktı

ŞANLIURFA –Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, belirti göstermesi üzerine yaptırdığı korona virüs testi sonucunun pozitif çıktığını bildirdi.

Aydınlık sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Değerli hemşehrilerim, değerli dostlarım, 24 Ocak Pazartesi günü belirti göstermem üzerine yaptırmış olduğum testin sonucu pozitif gelmişti.

Dinlenmem gerektiği için telefonlarınıza yanıt veremiyorum; bu sebeple açıklamak gereği duydum. Sağlık durumum gayet iyi. Vaktinde aşılandığım için hafif atlatıyorum, bir kez daha sizleri de aşı olmaya davet ediyorum.

Şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum. Ben de tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. En derin sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Aydınlık daha önce de virüse yakalanmış ve oldukça ağır bir şekilde atlatmıştı.

BİHA

 

 


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi