Şanlıurfa’da TEKNOFEST hazırlıkları sürüyormask
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, TEKNOFEST etkinlerinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Yapılan son çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Vali Şıldak, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şunları ifade etti:
“TEKNOFEST GÜNEYDOĞU hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.
Şanlıurfa GAP Havalimanında yapılacak Festivalin alan çalışmalarını bugün 2. Ordu Komutanımız Sayın Korgeneral Gültekin Yaralı ve TEKNOFEST Genel Sekreterimiz Sayın Mahmet Ali Nart ile birlikte yerinde inceledik, çalışmalara katılan kurumlarımızla birlikte süreci değerlendirdik.
Çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayacak olan Festivalin en iyi koşullarda gerçekleşmesi için hazırlık çalışmaları ve planlamaları özenle sürdürüyoruz.
TEKNOFEST yerli ve milli teknoloji ile güçlenen savunma sanayimizin geldiği aşamayı göstererek hepimize bu gururu yaşatacak.
TEKNOFEST aynı zamanda Şanlıurfa’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacak, birlik ve beraberlik içinde bir bütün olarak yüksek kapasitesini ortaya koyacak, Şehrin enerjisini yükseltecek.”
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!