DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Şanlıurfa'da Satış ve Derman aileleri barıştı! Kırgınlık tatlıya bağlandı

Şanlıurfa'da Satış ve Derman aileleri arasında yaşanan kırgınlık, düzenlenen barış buluşmasıyla sona erdi. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu'nun girişimleriyle taraflar bir araya gelerek barıştı.
Yayınlanma: 12.07.2026 - 12:04
Güncellenme: 29.09.2026 - 22:14
Haber Editörü: Excel aktarımı
Şanlıurfa'da Satış ve Derman aileleri barıştı! Kırgınlık tatlıya bağlandı

Barış ortamının sağlandığı buluşmada aileler arasındaki husumet sonlandırılırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

" Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanımız Ahmet Eyyüpoğlu ile birlikte; Yakınlarımız olan Satış ve Derman ailelerimizle bir araya gelerek, aralarında yaşanan kırgınlığı barışla sonuçlandırdık. Barışa el uzatan Satış ve Derman ailelerine, bu hayırlı adıma vesile olan Ziraat Odası Başkanımız Sn. Ahmet Eyyüpoğlu'na teşekkür ediyoruz."

 

Şanlıurfa'da toplumsal dayanışma ve kardeşlik kültürünün güçlenmesine katkı sağlayan barış buluşması, tarafların tokalaşması ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

ŞanlıurfaBarışMustafa BağmancıAhmet EyyüpoğluSatış Ve Derman Ailesi

💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi