DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Şanlıurfa'da bir genç daha canına kıydı!

Suruç'ta 18 yaşındaki bir genç iddiaya göre silahla intihar ederek hayatına son verdi. Suruç'taki bu olay, Şanlıurfa'da bugün 4'üncü intihar vakası oldu.
Yayınlanma: 09.01.2022 - 20:45
Güncellenme: 29.09.2026 - 13:50
Haber Editörü: Excel aktarımı
Şanlıurfa'da bir genç daha canına kıydı!

SURUÇ- Olay, bu akşam saat 21.15 sıralarında Şanlıurfa'nın Suruç İlçesine bağlı Överler Kırsal Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre 18 yaşındaki Ercan K. isimli genç silahla intihar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


BİR GÜNDE 4 İNTİHAR

Suruç'ta yaşanan bu acı olay, bugün haber merkezlerine ulaşan 4'üncü intihar vakası olarak kayıtlara geçti. Halfeti'de 17 yaşındaki genç bir kız silahla, Ceylanpınar'da 26 yaşındaki genç yüksekten atlayarak ve yine Ceylanpınar'da bir asker silahla intihar etti. Suruç'ta yaşanan intihar da günün son intihar vakası oldu. 

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi