DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Maden faciası nedeniyle Viranşehir’deki konser iptal edildi

Viranşehir Belediyesi tarafından bu akşam düzenlenmesi planlanan Vedat Alçay ve Ferat Üngür konserleri, Bartın'da gerçekleşen maden faciası nedeniyle iptal edildi.
Yayınlanma: 15.10.2022 - 11:15
Güncellenme: 08.10.2026 - 07:13
Haber Editörü: Excel aktarımı
Maden faciası nedeniyle Viranşehir’deki konser iptal edildi

Viranşehir Belediyesi tarafından ‘Açık Hava Konseri’ etkinliği kapsamında bugün akşam Vedat Alçay ve Ferat Üngür konserleri tertip edilmişti. Ancak dün akşam Bartın'ın Amasra ilçesinde gerçekleşen maden faciası nedeniyle konserlerin iptal edildiği duyuruldu.

Viranşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “15 Ekim 2022 Cumartesi günü düzenlenecek, olan Açık Hava Konserlerimiz Bartın’da yaşanan maden patlaması nedeniyle iptal edilmiştir. Amasra’da maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden madenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar dileriz. Geçmiş olsun Bartın” ifadelerine yer verildi.

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi