DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

İbrahim Tatlıses'in tecavüz ettiğini iddia etmişti

İbrahim Tatlıses, "20 yaşındayken İbrahim Tatlıses’in tecavüzüne uğradım" diyen oyuncu Sibel Gökçe’ye açtığı tazminat davasını kazandı.
Yayınlanma: 17.12.2021 - 12:15
Güncellenme: 08.10.2026 - 04:00
Haber Editörü: Excel aktarımı
İbrahim Tatlıses'in tecavüz ettiğini iddia etmişti

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, 8 yıl önce katıldığı bir televizyon programında "20 yaşındayken İbrahim Tatlıses'in tecavüzüne uğradım" diyen oyuncu Sibel Gökçe'ye tazminat davası açmıştı. 


Tatlıses, 'onuru ve itibarına zarar verildiğini' öne sürerek Gökçe'ye açtığı 60 bin liralık tazminat davasında mahkeme, Sibel Gökçe ile televizyon kanalı ve program yapımcısının 12 bin lira manevi tazminat ödemesine karar vermişti. Her iki tarafın da itirazı üzerine dosya Yargıtay'a taşındı. Yargıtay'ın tazminat miktarı yönünden davayı bozması üzerine dava yeniden görülmeye başlandı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde önceki gün görülen davada mahkeme yine İbrahim Tatlıses'i haklı buldu. Sibel Gökçe ile televizyon kanalı ve program yapımcısının 10 bin lira manevi tazminatı 8 yıllık faiziyle birlikte İbrahim Tatlıses'e ödemesine karar verdi.


BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi