DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Geleceğin milli sporcuları olma yolunda eğitim alıyorlar

Karaköprü Belediyesi çocuklar için açtığı spor kurslarıyla çocukların hem sporla tanışmasını hem de zamanlarını değerlendirmelerini sağlıyor.
Yayınlanma: 04.03.2022 - 10:00
Güncellenme: 29.09.2026 - 14:14
Haber Editörü: Excel aktarımı
Geleceğin milli sporcuları olma yolunda eğitim alıyorlar

KARAKÖPRÜ - Karaköprü Belediyesi tarafından Çankaya Mahallesinde bulunan çadır spor merkezinde çocuklara yönelik basketbol ve tekvando kursu veriliyor. Doğukent Mahallesinde bulunan spor salonunda ise voleybol, kickboks ve basketbol kursları devam ediyor.

Çocukların okuldan kalan zamanlarını sporla değerlendirmeleri için açılan kurslarda çocuklara hem spor disiplini hem sağlıklı yaşam bilinci hem de fiziksel gelişim anlamında katkı sunulması hedefleniyor.

Ayrıca çocuklara verilen temel eğitimle çocukların bu spor dallarında geleceğin milli sporcuları olmaları yolunda temel eğitim de veriliyor.

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi