DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Eyyübiye'de tombala baskını: 13 kişiye 83 bin TL ceza

Eyyübiye’de tombala oynatıldığı ihbarı üzerine yapılan baskında aralarında kadınların da bulunduğu 13 kişiye toplamda 83 bin 525 TL idari para cezası uygulandı.
Yayınlanma: 09.02.2024 - 07:45
Güncellenme: 08.10.2026 - 05:13
Haber Editörü: Excel aktarımı
Eyyübiye'de tombala baskını: 13 kişiye 83 bin TL ceza

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Eyyübiye ilçesinde bulunanGümüşkuşak Mahallesi Alpan Sokak üzerinde bulunan Medine Pasajı içerisindeki isimsiz ve ruhsatsız iş yerinde tombala oynatıldığı bilgisi aldı.

Ekipler, bir süre iş yerini gözlemledikten sonra müşteri olarak içeri girdiler. Yapılan kontrolde Nalan E., Nihal E., Mevsim S. ve Kübra V. isimli şahısların tombala oyunu oynadıkları tespit edildi.

İş yeri sahibi Halil S.'nin kumar oynamaya yer ve imkan sağladığı belirlendi. Halil S., Ahlak Büro Amirliğine götürüldü.

Tombala oynanılmasında kullanılan 1 televizyon, 1 tombala makinesi, 90 plastik pul ve 68 tombala kartına el konuldu.

İş yerinde bulunan 13 kişiye toplamda 83 bin 525 TL idari para cezası uygulandı. Şüpheli şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

BİHA

 

 

 

 

 

 

 


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi