DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Eyyübiye’de boyama çalışmaları tamamlandı

Şanlıurfa’da 15 Mart’ta yaşanan ve tüm merkez ilçeleri etkileyen sel felaketinden zarar gören Eyyübiye ilçesindeki evlerin tamamının boyama çalışmaları tamamlandı.
Yayınlanma: 29.05.2023 - 11:00
Güncellenme: 08.10.2026 - 06:13
Haber Editörü: Excel aktarımı
Eyyübiye’de boyama çalışmaları tamamlandı

Karakoyun Deresi’nin taşması sonucu sekiz sokağı sular altında kalarak, selden en fazla zararı gören Akabe Mahallesi’nde gece gündüz demeden çalışan Eyyübiye Belediyesi ekipleri, son evlerin de boyama çalışmalarını tamamladı.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, sel felaketi akabinde bizzat çalışmalara katıldığı ve “Selin izleri tamamen silinip, tüm vatandaşların mağduriyeti giderilene kadar yanlarından ayrılmayacağız” sözünden sonra, devam eden çalışmalar halkın büyük takdirini kazandı.

 

Önce selin getirdiği balçıktan temizlenen sokaklar ve evler daha sonra basınçlı suyla yıkandı. Tahrip olan yolları onarılan, yıkılan duvarları ve sıvaları yenilenen Akabe Mahallesindeki evlerin içleri de boyanarak, eskisinden yeni hale getirildi.

 

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi