DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Erdoğan’dan CHP’li Tanrıkulu’na tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili sözlerine ilişkin "Bunlara gereken dersi verme mükellefiyetimiz var" dedi.
Yayınlanma: 14.09.2023 - 15:00
Güncellenme: 08.10.2026 - 05:32
Haber Editörü: Excel aktarımı
Erdoğan’dan CHP’li Tanrıkulu’na tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de "108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"ne katıldı.

Konuşmasında CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili sözleri nedeniyle soruşturma başlatılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi. Bunlara gereken dersi devlet olarak da yargı olarak da verme mükellefiyetimiz var. Biz ikinci sınıf demokrasiye evet demiyoruz." diyerek tepki gösterdi.

"Sosyal medyada örgütlenen üç-beş şarlatanın milletimizi birbirine düşürerek ülkemizi yangın yerine çevirme çabalarını başlarına çalacağız." ifadelerini kullanan Erdoğan, "Milletimizin asırlık hayallerinin sembolü olan Türkiye Yüzyılı'nı hayata geçirmekte kararlıyız. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse set vuramayacaktır. Ancak ülkemizin bu kararlılığının birilerinin uykusunu kaçırdığı anlaşılıyor" dedi.

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi