DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

“Engel olma, farkında ol” dediler

Şanlıurfa'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Yayınlanma: 03.12.2021 - 11:00
Güncellenme: 08.10.2026 - 03:47
Haber Editörü: Excel aktarımı
“Engel olma, farkında ol” dediler

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’nde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli öğrencilerin de katıldığı bir program düzenlendi.

Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen programa, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’un yanı sıra çok sayıda öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan programda işaret diliyle İstiklal Marşı okundu.

Etkinlikte Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu özel eğitim sınıflarından, görme engelliler ortaokullarından ve özel eğitim meslek okullarından öğrenciler sahne aldı. Etkinlikte şiir ve türküler okuyan öğrenciler ayrıca darbuka ritim gösterisi sergiledi.

Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

BİHA



💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi