DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Ekinci, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ilçenin imar planı ve projeleri için Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Yayınlanma: 27.05.2021 - 07:05
Güncellenme: 29.09.2026 - 13:09
Haber Editörü: Excel aktarımı
Ekinci, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Ankara'ya gitti. Başkentte Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdermirli'yi ziyaret etti. İlçenin imar planı ve kamu yararı gibi konularda Bakan Pakdemirli ve heyetine sunum yapan Başkan Ekinci, ilçe ile ilgili projeleri ve imar planını da bakan ve heyeti ile paylaştı.

Ekinci, "Bakanımız ve heyeti ile bir araya gelip sunum yapma imkanı bulduk. Son derece verimli bir görüşme oldu. İlçemiz ile ilgili projelerimizi ilettik. İlçemizin kamu yararı konularını da ilettik. Sayın Bakanımıza ve heyetine çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için girişimlerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

BİHA

💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi