DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

DEM Parti kongre öncesi basın açıklaması düzenledi

DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, yaraın yapılacak olan 1. Olağan kongre öncesi basın açıklaması düzenledi.
Yayınlanma: 22.12.2023 - 10:15
Güncellenme: 08.10.2026 - 04:56
Haber Editörü: Excel aktarımı
DEM Parti kongre öncesi basın açıklaması düzenledi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 23 Aralık Cumartesi günü (yarın) gerçekleştirecek olan 1. Olağan kongre öncesi basın açıklaması düzenledi.

DEM Parti İl Başkanlığında yapılan basın açıklamasını parti adına Kongre Komisyon Sözcüsü Mehmet Serhat Polatsoy yaptı.

23 Aralık Cumartesi günü yeni yönetimlerini belirleyeceklerini belirten Polatsoy, “Urfa DEM Parti 1. Olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. Büyük bir emek ile yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde yarın kongremizi gerçekleştireceğiz.

Seçilecek olan yeni yönetimimiz hem Urfa’nın sorunlarına cevap olabilecek niteliğe sahip hem de geleceği örmede mahir arkadaşlardan oluşacak.

23 Aralık, yani Cumartesi günü Şehitlik Çamlık’ta yapılacak olan kongremize tüm Urfa halklarını davet ediyoruz. Şimdiden arkadaşlara başarılar diliyor, Urfa halkına hayırlı olsun diyoruz.” ifadelerini kullandı.

BİHA



💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi