Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla ülke gündemine otururken Şanlıurfa'da da Başkan Yalçınkaya'ya tepkiler dinmiyor.
Son olarak Yalçınkaya'nın açıklamasına CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz tepki gösterdi.
Başkan Alagöz
"Akçakale Belediye Başkanı @yalcinkayamehmt birtakım açıklamalarda bulunmuş ve kızsak da kızmasak da adam haklı.
Yalnız çuvaldızı halka batırmadan önce, iğneyi kendine batırsaydı keşke. Milletvekilliği ve belediye başkanlığı yapmış, yıllardır siyasetin içinde biri olarak kendileri bu halka ne verdiler acaba?
Sosyal ve kültürel yönden eğitmedikleri, gelişmesine katkıda bulunmadıkları halktan şimdi şikayet ediyorlar.
Ne verdiniz ki şimdi ne bekliyorsunuz Sayın Yalçınkaya? Bu da bizim size eleştirimiz olsun." şeklinde açıklamalarda bulundu.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!