DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

BAŞKAN ÖZYAVUZ DUYURDU: HARRAN'A YENİ ADLİYE SARAYI YAPILACAK

Mahmut Özyavuz, Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek ile yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye yeni bir Adliye Sarayı kazandırılacağını açıkladı.
Yayınlanma: 29.04.2026 - 12:53
Güncellenme: 29.09.2026 - 22:05
Haber Editörü: Excel aktarımı
BAŞKAN ÖZYAVUZ DUYURDU: HARRAN'A YENİ ADLİYE SARAYI YAPILACAK

Harran Belediyesi Başkanı Mahmut Özyavuz, Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek ile yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye yeni bir Adliye Sarayı kazandırılacağını açıkladı.

Başkan Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada, 2026 Yılı Yatırım Programı’na alınan Harran Adalet Sarayı projesinin uzun süredir takip edildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Müjde! Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Harran’ımıza yeni Adalet Sarayı kazandırıyoruz. 2026 Yılı Yatırım Programına alınan Adalet Sarayı talebini göreve başladıkları günden bu yana sürekli yineliyen başta Cumhuriyet Savcılarımız İsmail Osmanoğlu ve Ahmet Berk Aydın olmak üzere tüm hakimlerimize, adliye çalışanlarımıza ve kıymetli Harranlı hemşehrilerimize hayırlı olsun.

”Başkan Özyavuz, yeni Adliye Sarayı’nın Harran’da adalet hizmetlerinin daha modern ve etkin bir şekilde yürütülmesine önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

 

ŞanlıurfaHarranAdalet SarayıAkın GürlekMahmut Özyavuz

💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi