DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Başhekimin görevden alınmasına Fakıbaba'dan tepki

Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Osman Çadırcı görevden alınmasına tepki göstererek "Kim, neden ve ne için görevden aldı? Milletin temsilcisi olarak haberim yok" dedi.
Yayınlanma: 04.07.2022 - 20:45
Güncellenme: 08.10.2026 - 06:16
Haber Editörü: Excel aktarımı
Başhekimin görevden alınmasına Fakıbaba'dan tepki

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da başhekim değişikliği bir kez daha siyasi camiayı da hareketlendirdi.

7 yıldır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Osman Çadırcı görevden alındı. Karara AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'dan tepki geldi. Vekil Fakıbaba alınan karardan habersiz olduğunu ifade ederek "Kim, neden ve ne için görevden aldı? Milletin temsilcisi olarak haberim yok. Umarım diğer arkadaşların haberi vardır" dedi.

"GİDENİ GELENİ BİLMEMİZ LAZIM" DEMİŞTİ

Vekil Fakıbaba daha önce de benzer bir tepkiyi Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı atama kararı için de göstermiş İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’in görevden alınması hakkında bilgisinin olmadığını ve buna benzer atılacak adımlarda milletvekilleriyle istişare edilmesi gerektiğini belirterek "Gideni geleni bilmemiz lazım" demişti.

BİHA 


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi