Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şanlıurfa Çevvikkuvvet Köprülü Kavşağıyla trafik akışının kesintisiz hale getirildiğini açıkladı. Kavşak sayesinde dur-kalkların ortadan kaldırıldığını ve kavşaktaki geçiş süresinin 1 dakikaya indirildiğini belirten Bakan Uraloğlu,
“Biliyor musunuz?
5 yıldır hizmet veren Şanlıurfa Çevikkuvvet Köprülü Kavşağı ile şehrimizin önemli ulaşım akslarında trafik akışını kesintisiz hâle getirdik.
Şanlıurfa-Diyarbakır Devlet Yolu, Kuzeybatı Çevre Yolu ve Doğu Çevre Yolu’nun kesişiminde şehir içi ve transit trafiği birbirinden ayırdık.
Dur-kalkları ortadan kaldırarak kavşaktaki geçiş süresini 1 dakikaya indirdik.
Türkiye’nin dört bir yanında şehirlerimizin ulaşımına nefes aldıran yatırımlarımızla yolları kısaltıyor, hayatı kolaylaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!