DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Ankara'da 7 yıl önce tren garı önündeki saldırıla ölenler Urfa'da anıldı

Urfa Emek ve Demokrasi Platformu, 10 Ekim 2015’te Ankara tren garı önündeki saldırıda hayatını kaybedenleri olayın yıl dönümünde andı.
Yayınlanma: 10.10.2022 - 11:15
Güncellenme: 08.10.2026 - 07:11
Haber Editörü: Excel aktarımı
Ankara'da 7 yıl önce tren garı önündeki saldırıla ölenler Urfa'da anıldı

Urfa Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri Ankara'da 7 yıl önce gerçekleşen saldırıda yaşamanı yitirenleri için Ahmet Bahçivan İş Merkezi önünde bir anma gerçekleştirdi. Saldırıda hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının yer aldığı bir pankart açılan anmaya çok sayıda platform üyesi ve vatandaş katıldı.

Burada yapılan ortak açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlerin barış istediği için katledildiği ileri sürülerek, “Urfa Emek ve Demokrasi Platformu olarak sadece katliamın anmasını yapmıyoruz aynı zamanda bu katliamı anlıyoruz. Onlar orta doğuda barış için mücadeleyi canları uğruna vermiştir. Bu arkadaşlarımız barış istediği için katledilmiştir. Bizler de bu cesareti göstererek onların sloganını hep birlikte tekrar ediyoruz ‘Savaşa İnat Barış Hemen Şimdi’ diyoruz” denildi. 

BİHA



💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi