DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Akçakaleli gençlerden üzücü haber geldi!

Akçakale'den Eyyübiye'ye gelen 3 genç akıntıya kapılmıştı. Gençlerden biri sudan çıkmayı başarırken iki gencin 2 gündür süren arama çalışmalarında cansız bedenlerine ulaşıldı.
Yayınlanma: 08.08.2022 - 20:30
Güncellenme: 08.10.2026 - 06:36
Haber Editörü: Excel aktarımı
Akçakaleli gençlerden üzücü haber geldi!

EYYÜBİYE- Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'ndeki sulama kanalında akıntıya kapılan Akçakaleli gençlerden üzücü haber bu akşam geldi. 

Dün Akçakale'den Eyyübiye'deki Karaali Mahallesi'ne giden 3 genç serinlemek için kanala girdi. Gençler bir süre sonra akıntıya kapıldı. Bir genç kendi imkanları ile sudan çıkmayı başarırken Halil Gültekin (21) ve İsa Tokdemir (24) akıntıya kapılarak kayboldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen dalgıç polislerin 2 gündür süren arama çalışmalarında bu gece gençlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. 

Ailelerin endişeli bekleyişi yerini yasa bıraktı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

BİHA


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi