DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

Akçakale Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi gözaltına alındı!

Akçakale Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi İbrahim Toygar, dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.
Yayınlanma: 25.03.2026 - 15:08
Güncellenme: 04.10.2026 - 15:28
Haber Editörü: Excel aktarımı
Akçakale Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi gözaltına alındı!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Akçakale Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi İbrahim Toygar, ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 

Akçakale Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi İbrahim Toygar, dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltı sürecinin ardından Toygar’ın serbest bırakıldığı öğrenildi.

GÖZALTI SONRASI SERBEST BIRAKILDI

Yetkililerden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, İbrahim Toygar’ın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest kaldığı belirtildi. Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama yapan Toygar, niçin gözaltına alındığı bilmediğini söyledi.

 

31 Mart 2024 seçimlerinde Akçakale’de bağımsız belediye başkan adayı olan Toygar, İYİ Parti Akçakale İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

ŞanlıurfaEncümenAkçakale Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi İbrahim Toygar

💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi