DOLAR 48,8780 ▲ %0,29
Şanlıurfa
☀18,5°

12 yaşındaki çocuğun “intiharına” ilişkin Şanlıurfa Valiliği’nden açıklama

Şanlıurfa’da resmi izni bulunmadığı ileri sürülen Kur’an kursunda yatılı eğitim gören 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak'ın, kursun yanındaki ahırda asılı halde ölü bulunduğu olay ilişkin Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olayın tüm detayları ile aydınlatılması için Valiliğimiz tarafından idari soruşturma, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından da adli soruşturma başlatılmıştır.” denildi.
Yayınlanma: 15.06.2023 - 12:45
Güncellenme: 08.10.2026 - 06:05
Haber Editörü: Excel aktarımı
12 yaşındaki çocuğun “intiharına” ilişkin Şanlıurfa Valiliği’nden açıklama

Şanlıurfa’da iki gün önce kayıp ihbarında bulunulan 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak, dün Karaali bölgesinde kırsal Beşat Mahallesinde ahırda asılı halde ölü bulunmuştu.

Yaşanan olaya ilişkin Şanlıurfa Valiliğinden açıklama geldi.

Olay sonrası Valilikçe idari soruşturma, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca  da adli soruşturma başlatıldığının belirtildiği açıklamada şunlar kaydedildi:

 “İlimiz Eyyübiye ilçesi Beşat İncirli Mahallesi'nde A.D adında bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Olayın vuku bulduğu andan itibaren kolluk kuvvetlerimiz olayın aydınlatılması için sahada tüm ekiplerimizle birlikte hassas şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca; olayın tüm detayları ile aydınlatılması için Valiliğimiz tarafından idari soruşturma, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından da adli soruşturma başlatılmıştır. Süreç hakkında adli işlemler, hassasiyetle yürütülmektedir. Çocuğumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”

BİHA

 

 


💬 Fikrini Belirt: Yorum Yaz

💬 Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!

Haber İhbarıE-posta BülteniEtkinlik TakvimiCanlı GelişmelerOlay HaritasıSpor Merkezi